Tre, rustent jern og spindelvev
Disse trestokkene finnes på Sola flystasjon. De er med på å holde oppe ei renne som gikk fra fyringsanlegget og inn i flyhangarene som Tyske soldater i forb. med en øvelse bygget i ca. 1938. Mann prøver etter beste evne å ta vare på gml. byggverk, og får god hjelp fra naturen.
Utstyr
  • F65
  • Nikor 70-300
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Reala
  • Nei
  • AnnetI og med at disse elementene tar meg tilbake til 1938 har jeg valgt å konvertere til s/hv.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriIndustri
  • Lastet opp
  • Visninger263
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_28399} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Povl Kjeld H.

God morgen Nils.
Dejlift s/h foto og god historie bag billedet.Du har fundet en rigtig god farveskala, godt du fik spindelvævet med. Valget af s/h er fint.
mvh - povl
Avsluttet .

Fint motiv Nils. Godt sett, og fint fanget.
Ville hatt litt mer skarphet/kontrast.
Flotte vinkler og tegninger i treverket.
Ivar
Carsten S.

Tjo, s/h er fint. Da hadde jeg likt denne med mer dybdeskarphet. Det er fint at vinkeljern er ikke helt sort men viser noe detaljer i skyggen. Men for å være helt ærlig, jeg hvet ikke om motive gir meg så mye.
mvh, CS
Avsluttet .

Fine linjer! Kunne også tenke meg å se fargeversjonen av dette, samt en s/h med en tanke mer korn...

MVH BA
Eskil O.

Fin struktur i bildet, god dybde, faktisk.

Eskil.
John G.

Enig med CS. Ikke såå spennende dette motivet. Synes utsnittet som er valgt forteller lite om renna som gikk inn i hangarene. Sorry...
Får heller ikke noe følelse av dybde(jfr. EO' kommentar) i dette motivet. Selv om det er begrenset dybdeskarphet i motivet det nødvendigvis ikke oppleves som om det er dybde i bildet. Her gjør i alle fall ikke jeg det. Dette gir meg heller et flatt inntrykk...
John
lars morgan k.

Motivet er godt isolert, alene er det ikke bærende, men sammen med fortellingen utgjør det en dugelig enhet. Var tyskerne her å bygget allerede i 1938? da er det ikke å undres at vi falt så fort, det er ikke alle okkupasjonsmakter forunt å kunne etablere flyplasser før de angriper. Amerikaneren gjør jo det samme i dag, lurer på om historien vil gjenta seg selv, har jo erfaringsmessig en tendens til det.
Se hvilket tankespinn bildet ditt fikk meg ut på...

vennlig hilsen
Lars Morgan
Nils B.

Takk for konstruktive komentarer.
Det største flyet under åpningstevnet på sola i 1938 var ''Feldmarshall von Hindenburg'' en Junker G38 fra Lufthansa. Til sammenlingning landet det første flyet fra British Airways en Lockheed 14 den 28.august 1939.
nbh
Tom A. T.

Fint å se at det ikke står helt ubrukt ;o).. Utsnitt og komp er ok, men lyset er kanskje vel hardt. Og som LMK skriver så er bildet avhengig av underteksten. Men til sammen med den så blir jo resultatet riktig så bra.
mvh Tom T
Eskil O.

Det er faktisk veldig god dybde i bildet. Ikke bare begrenset dybdeskarphet, men også linjene som fører inn mot sentrum av bildet. Flott syns jeg det er.

Eskil.
Kenneth P.

Enkelt og greit bilde. Ganske godt utført, men solrefleksene kunne godt ha uteblitt...
Jostein M.

Hei Nils:-) Et noe uvanlig bilde i fra deg som jeg absolutt liker. VIVA ITALIA.
Mvh Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu